Privātmāju projekti, visā Latvijā

2021. gada 29. septembrī 11:56

Grīdas segumu karalis – parkets

Mēdz teikt, ka cilvēka sabiedrisko statusu var noteikt pēc kurpju kvalitātes un spodrības pakāpes. To pašu varētu

2019. gada 5. augustā 10:53

SIA "Electro Base": Gudra videonovērošana – drošībai un sirdsmieram, kvalitatīvs apgaismojums – veselīgai un komfortablai darba videi

Veselība un drošība vienmēr bijusi cilvēku prioritāšu augšgalā, un neatkarīgi no vides, kurā atrodamies – mājās,

Kur vērsties, ja plāno uzstādīt jaunus logus?

Liela daļa cilvēku, uzstādot jaunus logus savam mājoklim, dod priekšroku plastikāta jeb PVC logiem, kas skaidrojams ar to daudzajām priekšrocībām –  praktiskumu, lielisko skaņas un siltuma izolāciju, ilgo kalpošanas laiku un vienkāršo kopšanu, kā arī, protams, estētisko izskatu. Tomēr, neskatoties uz to labajām īpašībām, jebkurš PVC logs prasa korektu ekspluatāciju un periodisku apkopi, pretējā gadījumā, laikam ejot, var parādīties dažādas problēmas loga darbībā. Kādas ir izplatītākās plastikāta logu problēmas un kā tās novērst? Lasi tālāk!

Kur pirkt elektroenerģiju?

Kā ietaupīt naudu un samazināt rēķinus par elektroenerģiju – jautājums, kas nekad nezaudē savu aktualitāti. Taču šobrīd sakarā ar Krievijas un Ukrainas kara iespaidā krasi pieaugošajām cenām maksimāli ietaupīt kļuvis īpaši būtiski. Ir jāiemācās dzīvot taupīgi, lai iespējami mazāk izjustu inflācijas spiedienu uz mūsu maciņiem. Un viens no soļiem, ar ko var sākt, ir elektroenerģijas patēriņa samazināšana. Kā to izdarīt? Sniedzam pavisam vienkāršas idejas, ko īstenot būs pa spēkam ikvienam.